Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Program tratament curatare colon Colonix
374 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Terapiile de curăţire a colonului şi de detoxifiere a organismului nu mai sunt considerate ca un “tratament alternativ sau ajutător” folosit doar de anumite persoane, ci metode esenţiale de îmbunătaţire a stării organismului disponibile pentru orice persoană şi benefice pentru toţi.

Înainte de alegerea unui anumit produs este foarte importantă cunoaşterea procesului de curăţire a organismului care funcţionează astfel: În primul rând curăţirea colonului se va face cu ajutorul dietei cu fibre pentru a curăţa toate resturile toxice şi reziduurile de substanţe organice acumulate de-a lungul anilor (vedeţi poza). Se va menţine colonul curat prin folosirea în continuare a fibrelor.

In timp ce se curăţă colonul, este nevoie de completarea necesarului de bacterii care menţin echilibrul florei intestinale şi curăţarea ficatului cu extracte de iarbă cum ar fi cel de silymarin. În final, prin folosirea ierburilor detoxifiante, a amino acizilor, vitaminelor şi mineralelor vă detoxifiaţi organismul de metale grele cum ar fi plumbul şi mercurul şi de alte toxine existente.
Din Gura in Gura